Bucak’ta Dev Maç:Başkan Askerden Mesaj Gönderdi

Bölgesel Amatör Lig 7.Grupta temsilcimiz Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, 4.hafta mücadelesinde Akşehirspor'u ağırlayacak.

Bölgesel Amatör Lig 7.Grupta temsilcimiz Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, 4.hafta mücadelesinde Akşehirspor’u ağırlayacak.

Sezonun ilk 3 haftasında topladığı 4 puanla grupta 4.sırada yer alan Bucak Bld. Oğuzhanspor, aynı puandaki rakibi Akşehirsporla oynayacağı karşılaşma için tüm hazırlıklarını tamamlarken, 13 Ekim 2019 Pazar günü saat 15:00’de Bucak İlçe Stadı’nda oynanacak maçın hakemleri de belli oldu.

Mücadeleyi Aykut Çetinkaya,Müjde Arça,Hüseyin Asım Kılıç ve Damla Akkuş’tan oluşan hakem dörtlüsü yönetecek.Bugüne kadar Akşehirspor’la 4 maç yapan Oğuzhanspor bu karşılaşmaların 3’ünde galip gelmeyi bilirken, bir kez de yenildi.

Öte yandan vatani görevini yapan Oğuzhanspor Kulüp Başkanı Ali Topay, tüm vatandaşları maça davet ederken, “Vatani görevim nedeniyle aranızda olamıyorum. Ama tüm Bucak halkını Oğuzhanspor’umuzu desteklemeye davet ediyorum.Kütahya’dan bende tüm kalbimle desteklerimi oyuncularımıza,teknik heyetimize, yöneticilerimize gönderiyorum.Güzel bir maç olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

BUCAK OĞUZHANSPOR – AKŞEHİRSPOR KARŞILAŞMASI

YER : BUCAK İLÇE STADI

TARİH : 13 EKİM 2019 PAZAR

SAAT : 15:00

OğuzhansporBölgesel Amatör LigAkşehirsporTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.