Bucak'ta dolandırıcılık iddiası! 4 yıl boyunca destek verdiği kadın bakın ne yaptı

Burdur'un Bucak ilçesinde bir vatandaş, 4 yıl boyunca destek verdiği kadının kendisini başkasıyla aldattığını öğrenerek, dolandırıldığını iddia etti.

Burdur'un Bucak ilçesinde vatandaş, dolandırıldığını iddia ederek şikayetçi oldu.

Evlenme planları da kurduğu kadınla 4 yıl önce tanıştığını belirten Y.C., Z.G'nin kızı için burs istemesinin ardından tanıştıklarını söyledi. 4 yıl boyunca ihtiyaç sahipleri olduğunu düşündüğü anne ve 3 çocuğuna destek olduğunu iddia eden Y.C., Z.G. ile evlilik planları yaptığını bu nedenle bir ziyaretinde kendisini kadının komşusu R.A ile aldattığını öğrendiğini söyledi. Y.C. yaşadığı süreç sonrasında R.A.'nın Z.G ile daha önceden bağlantısı olduğunu ve daha önce de başka kişilere de bu şekilde tuzak kurarak dolandırdıklarını iddia etti.

Emniyete yaşadıklarını anlatarak şikayetçi olan Y.C., kendisinin böyle bir zor durum yaşadığını başkalarının da aynı hatalara düşmemesi gerektiğini söyleyerek uyardı.

bucak dolandırıcılıkiddiadestekkadınTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.