BUCAK’TA EMNİYET PERSONELİ GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORLAR

Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı personeller, vatandaşın huzur ve güveni için gece-gündüz çalışıyor.

Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı personeller, vatandaşın huzur ve güveni için gece-gündüz çalışıyor.

Ekipler, Korona virüs kapsamında İl Hıfzıssıhha Kurullarının aldığı kararlara uymayan vatandaşlar için çalışmalarını sürdürüyor.

ÖNCE UYARI, SONRA CEZA

Emniyet ekipleri, işi olmayan vatandaşların evlerinde kalmaları ve geçerli bir sebeplere olmadan dışarıda gezmemeleri konusunda uyarıyor. Ekipler, alınan kararlara uymayan vatandaşlara ise ceza yazıyorlar. Mesai saati gözetmeden çalışan emniyet ekipleri, gündüz sıcakta gece soğukta vatandaşın rahat uyuyabilmesi ve Bucak sınırlarına Korona Virüs taşıyan kişilerin girme riskini en aza indirmek için çalışıyorlar. Kontrol noktalarında araçları durdurarak ateş ölçümü yaparak imkanları dahilinde bizler için dışarıda mücadele veriyorlar.

Bucak’ta belirli bölgelerde oluşturulan kontrol noktalarında bekleyen ekipler, yoldan geçen vatandaşları, araçları ve motosikletleri durdurarak bilgilendirmelerde bulunuyor. Polisler vatandaşlara sosyal mesafenin korunması, vatandaşların evden çıkmaması konusunda bilgiler veriyor.

İşi olmayan ve dışarıda gezen vatandaşların tespit edilmesi durumunda 3 bin 150 lira ceza işleminin uygulanacağı vatandaşın bu ceza ile karşılaşmaması için evlerinden çıkmaması istendi.

Bucak İlçe Emniyet MüdürlüğüTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.