Bucak'ta Ev Yangını Kontrol Altına Alındı

Burdur'un Bucak ilçesinde ev yangını çıktı. Yangın yaklaşık 2 saatlik müdahale sonucunda söndürüldü.

Burdur'un Bucak ilçesinde ev yangını çıktı. Yangın yaklaşık 2 saatlik müdahale sonucunda söndürüldü.

Bucak ilçesine bağlı Susuz Köyü'nde çıkan ev yangını 2 saatlik müdahalenin ardından kontrol altına alındı.

Ev yangını, 21 Eylül Çarşamba günü saat 22:30 sularında Burdur İli Bucak İlçesi Susuz Köyü'nde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, İlçeye bağlı Susuz Köyü'nde Süleyman Apaydın'a ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Kısa sürede büyüyen yangın yanında saman balyalarının bulunduğu eve sıçradı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Bucak Belediyesi İtfaiye Ekipleri, Kızılkaya Belediyesi İtfaiye Ekipleri ve Bucak Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri ve köyde yaşayan vatandaşlar alevlere müdahale etti.

2 saat süren ev yangını yapılan müdahaleler ile kontrol altına alınarak söndürüldü. Evde yangın çıktığı anda Ayşe Apaydın, Arife Apaydın ve Süleyman Apaydın'ın bulunduğu sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Yetkililer Yakından Takip Etti

Yangının büyümesi ile bölgeye Bucak İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Bucak İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen İlker Kar, Bucak Orman İşletme Müdürü Mustafa Ersoy, Bucak İlçe Jandarma Karakol Komutanı Teğmen Alperen Çatlı, İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez gelerek, yangın söndürme çalışmalarını yakından takip ettiler.

bucak ev yangınıburdur ev yangınıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.