Bucak'ta Fatih Parkı'na Yeni Oyun Grubu

Bucak Belediyesi, ilçenin en büyük parklarından biri olan Fatih Parkı'na yeni bir oyun grubu kurdu. Yeni oyun grubu, çocukların daha güvenli ve eğlenceli bir şekilde vakit geçirmesini sağlayacak.

Burdur'un Bucak ilçesinde Belediye tarafından, ilçenin en büyük parklarından biri olan Fatih Parkı'na yeni bir oyun grubu kurdu. Yeni oyun grubu, çocukların daha güvenli ve eğlenceli bir şekilde vakit geçirmesini sağlayacak.

Bucak'ta Çocukların Mutluluğu İçin Yeni Oyun Grubu

Bucak Belediyesi, ilçenin en büyük parklarından biri olan Fatih Parkı'ndaki eski oyun grubunu yeniledi. Yeni oyun grubu, çocukların daha güvenli ve eğlenceli bir şekilde vakit geçirmesini sağlayacak.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, yaptığı açıklamada, "Fatih Parkımız, ilçemizin en sevilen parklarından biridir. Ancak parktaki eski oyun grubu çok eskimiş ve tehlike oluşturuyordu. Oyun grubunu yenilemek için yedek parça bulmakta zorluk çekiyorduk. Bu nedenle, oyun grubunu tamamen yenilemeyi kararlaştırdık. Yeni oyun grubu, çocukların ihtiyaçlarına ve beklentilerine göre tasarlandı. Çocuklarımız, bu yeni oyun grubunda gönüllerince eğlenecek" dedi.

Fatih ParkıoyunBucak BelediyesiEmrullah ÜnalTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.