Bucak'ta Feci Motor Kazası 1 ölü 1 Ağır yaralı

Burdur'un Bucak ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı.

Burdur'un Bucak ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, 24 Ekim Pazartesi günü saat 02:00 sularında Burdur Bucak ilçesinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Antalya istikametinden Bucak istikametine seyir halinde olan 15 PT 049 motosiklet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda motor yoldan çıktı.  Bucak Karapınar Long petrol yanında meydana gelen kazada, sürücüsü Ufuk Savaş T. ağır yaralanırken, motorda yolcu olarak bulunan Mustafa Sezgin(2001 - Bucak) ise hayatını kaybetti.

Kazada ağır yaralanan Ufuk Savaş T. ilk müdahalesinin ardından sağlık ekipleri tarafından Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, hayatını kaybeden Mustafa Sezgin ise Bucak Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından morga kaldırıldı.

Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

bucak trafik kazasıburdur trafik kazasıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.