Bucak Belediyesi, Çavuşlar Mahallesi 3318. Sokak’ta Hökez Dağı yolunun başlangıç bölümünde parke çalışması gerçekleştirdi. Çalışmayla birlikte toprak yol parke ile kaplanırken, yağışlarda dağdan gelen sel suları ve su birikintilerine karşı da düzenleme yapıldı.
Bucak Belediyesi, ilçe genelinde ulaşımın daha güvenli ve kullanışlı hale getirilmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler, Çavuşlar Mahallesi 3318. Sokak’ta bulunan Hökez Dağı yolunun başlangıç noktasında çalışma gerçekleştirdi.
Toprak Yol Parke ile Kaplandı
Bölgede bulunan toprak yol, belediye ekipleri tarafından parke ile kaplanarak vatandaşların kullanımına daha uygun hale getirildi. Yapılan çalışmayla özellikle araç ve yaya ulaşımında yaşanabilecek olumsuzlukların azaltılması hedeflendi.
Sel Sularına Karşı Düzenleme Yapıldı
Parke çalışmasının yanı sıra yağışlı havalarda Hökez Dağı’ndan gelen sel suları ve oluşan su birikintilerinin yol üzerinde meydana getirdiği sorunlara karşı gerekli düzenlemeler de gerçekleştirildi.
Bucak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ilçenin her noktasında ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.