Bucak'ta Hesap Kavgasında 1 Kişi Öldü Şüpheliler Adliyede

Burdur'un Bucak İlçesi'nde alkollü balık restoranında çıkan tartışma sonrasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Burdur'un Bucak İlçesi'nde alkollü balık restoranında çıkan tartışma sonrasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Olay, 9 Ağustos Salı günü 00:40 sularında Burdur İli Bucak İlçesi Kestel Köyü'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İşletmeye gelerek yemek yiyen 3 genç, yemeğin ardından hesap ödemeye gitti. Hesap ödeme sırasında hesabın yüksek olduğunu söylemesi sonrasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesiyle av tüfeği ateşlendi. Saçmaların isabet ettiği Esat Kani hayatını kaybederken, B.A.K ve A.Ç yaralandılar. Hesap miktarının ise 1450 TL olduğu öğrenildi.

Olayın yaşandığı anların hemen ardından bölgeyae intikal eden Bucak İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı timler bölgede yoğun bir güvenlik çemberi oluştururken, olayla ilgili derinlemesine araştırma başlattı.

Olayın hemen ardından restoran sahibi olduğu belirtilen Ş.Y.'nin av tüfeğini kendisinin ateşlediğini söylemesinin ardından, Ş.Y. gözaltına alınarak işlemler başlatıldı. Jandarma timlerinin yapmış olduğu araştırmalar ve aldıkları ifadeler doğrultusunda olayda 3 kişiye av tüfeğiyle ateş eden kişinin Ş.Y'nin oğlu A.T.Y olduğu öğrenildi.

Jandarma timleri tarafından olayın aydınlatılmasının ardından Ş.Y ve A.T.Y, işlemlerin yapılmasının ardından adliyeye sevk edildiler.

ölümTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.