BUCAK’TA İL GENELİ OKUL SPORLARI YARIŞMASI YAPILIYOR

Burdur Okul Sporları Oryantiring İl Birinciliği Yarışması 3 Mart 2020 Salı günü Bucak'ta düzenlendi. Yarışmaya Burdur Merkezden, Karamanlı İlçesinden ve Bucak'tan orta okul ve liselerden 130 öğrenci katıldı.

Burdur Okul Sporları Oryantiring İl Birinciliği Yarışması 3 Mart 2020 Salı günü Bucak’ta düzenlendi. Yarışmaya Burdur Merkezden, Karamanlı İlçesinden ve Bucak’tan orta okul ve liselerden 130 öğrenci katıldı.Yarışma 1.5 km ve 3 km’lik parkurlardan oluşan yarışmada genç erkekler a, gençler kızlar a, genç erkekler b, genç kızlar b, küçük kız, küçük erkek, yıldız kız, yıldız erkek olmak üzere toplam 8 kategoriden oluşuyor. 2 Parkur ve 8 Kategoriden oluşan yarışma koca kavaktan başlayıp, Cumhuriyet Meydanında sonlanacak.

Fatih Uygun: “Oryantiring çocukların spor yapmasının dışında zihinsel gelişim sağlayan bir spordur. Günden güne yayılan bu sporun derslere de katkısı olacaktır.Her geçen yıl yarışmaya katılan öğrenci sayısı Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlerinin çocuklara oryantiring hakkında bilgi vermesiyle artmaktadır.” dedi.

OryantiringBurdur Okul SporlarıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.