Bucak’ta İlk Kez Öğrenciler Oturarak Töreni İzledi

Bucak ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bir ilke sahne oldu. Bugüne kadar yapılan resmi bayramlarda sürekli olarak ayakta bekletilen öğrenciler,bu kez Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu'nun talimatıyla töreni otururak izledi.

Bucak ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bir ilke sahne oldu. Bugüne kadar yapılan resmi bayramlarda sürekli olarak ayakta bekletilen öğrenciler,bu kez Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu’nun talimatıyla töreni otururak izledi.

Gittiği her yerde bu uygulamayı yaptığı öğrenilen Kaymakam Tanrıkulu’nun bu davranışı vatandaşlar tarafından da takdir gördü.Öğrenciler, kortej eşliğinde Cumhuriyet Meydanı’na gelmesinin ardından kendilerine ayrılan bölümde hazır olan sandalyelere oturarak töreni izledi.

Konuyla ilgili olarak düşüncelerini aldığımız vatandaşlar da daha önceki yıllarda saatlerce ayakta bekleyen öğrencilerin bazen fenalaştıkları, bu durumun sıkıntılar yaşattığını,bu nedenle oturarak izlemelerinin daha iyi olduğunu ifade ettiler.

Kaymakam Tanrıkulu’nun bu talimatının bundan sonraki törenlerde de devam edeceği öğrenildi.

Cumhuriyet BayramıErol TanrıkuluTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.