Bucak’ta İYİ Parti’den Peş Peşe İstifalar

Bucak ilçesinde İYİ Parti'de istifa depremi yaşanıyor. Partiden 6 önemli isim istifa ettiği iddia edildi. NNC Medya köşe yazarı Ömer Özdamar, sosyal medya hesabında yaşanan gelişmeyi duyurdu. Özdamar,

Bucak ilçesinde İYİ Parti’de istifa depremi yaşanıyor. Partiden 6 önemli isim istifa ettiği iddia edildi.

NNC Medya köşe yazarı Ömer Özdamar, sosyal medya hesabında yaşanan gelişmeyi duyurdu. Özdamar, “İyi Parti Bucak Teşkilatı’nda istifalar devam ediyor.Son 24 saatte:3 yönetim kurulu üyesi,2 kurucu üye ve 1 milletvekili adayı hem görevlerinden hem de İYİ Parti’den istifa ettiklerini öğrendim.Gerekçe olarak İYİ Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın izlediği politika ve tutumuna tepki olarak gösteriliyor.Elbette bu haberi gazetecilik refleksiyle kamuoyuna paylaşmak görevimdir.” ifadelerini kullandı.

NNC Medya olarak söz konusu isimlere telefonla ulaşarak istifaları sorduk; verilen yanıt istifaların doğru olduğunu söyleyerek, konuyla ilgili detaylı açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacaklarını ifade ettiler.

İYİ PARTİ İSTİFATürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.