Bucak'ta İYİ Partiden istifa edip, MHP'ye geçtiler

Burdur'un Bucak ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisine, seçim öncesinde İYİ Parti'den istifa edenler toplu olarak katılım sağladı.

Seçim yaklaştıkça partilerine art arda gelen destek açıklamaları ile hiç gündemden düşmeyen Milliyetçi Hareket Partisi'ne seçimden hemen önce Burdur Bucak ilçesinde İYİ Partiden istifa edenler toplu olarak katılım sağladı.

Burdur İlçe ve köylerinde ziyaretler gerçekleştiren ve gittikleri her yerde yoğun ilgi ve alakayla karşılaşan Burdur Milliyetçi Hareket Partisi adaylarına yeni isimlerde destek için katılım sağladılar.

İYİ Partiden istifa eden eski MHP milletvekili Alparslan Ahmet Dursun, Belediye Meclis Üyesi Ali Sağar, İyi Parti Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Onur Örenli gibi isimlerinde aralarında bulunduğu 150 kişiye yeni rozetleri takılarak partiye katılımları sağlandı.

MHP İl Başkanı Gültekin Oktay, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, Çeltikçi belediye Başkanı Adnan Bilkay, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör ve Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayları ve partililerin katıldığı törende büyük bir coşku yaşandı. Yarın ki Dr.Devlet Bahçeli'nin katılımı ile düzenlenecek mitingle seçim çalışmalarını sonlandıracak olan MHP'de seçim sonuçları şimdiden sabırsızlıkla bekleniyor.

MHP Burdur İl BaşkanlığıMHP Bucak İlçe BaşkanlığıBurdur 2023 genel seçimleriTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.