Bucak'ta Jandarma Sahada Vatandaşları Tek Tek Bilgilendirdiler

Burdur'un Bucak ilçesinde jandarma ekipleri vatandaşlara, trafikte uyulması gereken kurallar hakkında bilgilendirme semineri düzenledi

Trafik güvenliği eylem planı kapsamında, Burdur İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Bucak ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Susuz Köyü'nde seminer düzenledi.

Seminerde 20'den fazla vatandaşa, yaya öncelikli yol uygulaması, trafik ışık ve işaretleri, seyir halinde cep telefonu kullanımının zararları, durma, duraklama ve yolcu indirme ve bindirme kuralları, hız kuralları ve takip mesafesi anlatıldı.

Bunların yanı sıra, Traktörlerde kabin  ve rops demiri bulunmasının önemi, Yaşam üçgeni, Traktörlere tepe lambası ile reflektör takılması ve kullanılması ve diğer hususlar tek tek anlatıldı.

Alkollü ve uyuşturucu madde kullanımının sürücüler üzerinde etkileri hakkında bilgi veren ekipler, emniyet kemeri kullanımının önemi ve koronavirüs tedbirleri kapsamında uyulması gereken tedbirleri hakkında bilgi vererek broşür dağıttı.

 

Bucak jandarma trafik bilgilendirmeTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.