Bucak’ta Kadın Muhtardan Mahalleliye “Teşekkür” Yemeği

31 Mart'ta yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde Sanayi Mahallesi muhtarlığına seçilen Bucak'ın ikinci kadın muhtarı Gülizar Uğur, düzenlediği yemekle seçmenlerine teşekkür etti.

31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde Sanayi Mahallesi muhtarlığına seçilen Bucak’ın ikinci kadın muhtarı Gülizar Uğur, düzenlediği yemekle seçmenlerine teşekkür etti.

Sanayi Mahallesi’nde düzenlenen yemeğe Bucak Belediye Başkanlığını kazanan Emrullah Ünal ve Ak Partili heyet başta olmak üzere, mahalleliler ve vatandaşlar katıldı.

31 Mart’ta mahalle halkının teveccühü ile muhtar olarak seçildiğini belirten muhtar Gülizar Uğur, NNC Medya’ya yaptığı açıklamada “Mahalle sakinlerimizin desteğiyle muhtar olarak seçildim.Mazbatamızı da dün aldık. Öncelikle beni bu göreve layık gören tüm mahalle halkıma teşekkür ediyorum. Oy veren vermeyen tüm mahalle sakinlerimizle birlikte olmak, onlarla kaynaşmak ve onlara teşekkür etmek adına düzenlediğimiz bu yemeğe katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum herkese.İnşallah bugünden itibaren mahallemizde en iyi hizmetleri sunmak için çalışmalarımıza başlayacağız.Hep birlikte, ortak akılda istişarelerde bulunarak mahallemizde eksik olanları tamamlamak ve mahallemizin huzurunu,refahını ve sosyal olarak yaşanılır bir mahalle haline getirmek için çaba göstereceğim.Herkese katılımlarından dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Kadın MuhtarGülizar UğurTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.