Bucak'ta Kadir Gecesi dualarla kutlanacak Sakal-ı Şerif ziyareti olacak

Burdur'un Bucak ilçesinde Kadir Gecesine özel tüm camilerde program düzenlenecek. İşte detaylar...

Burdur'un Bucak ilçesinde Kadir Gecesine özel tüm camilerde program düzenlenecek. 

Tüm Bucak Halkının Kadir Gecesinin hayırlara vesile olmasını temenni eden Bucak İlçe Müftüsü İbrahim Keser, başta Hacı Ömer Ağa Camii olmak üzere tüm camilerde program olacağını söyledi.

Programlar hakkında detaylı bilgi veren Müftü İbrahim Keser, " Başta Hacı Ömer Ağa Camiimiz olmak üzere diğer tüm camilerimizde programlarımız var. Özellikle Hacı Ömer Ağa Camiimizde Kadir Gecesine özel namazdan önce vaaz sonra Mevlid ve Kur'an-ı Kerim tilaveti ardından toplu olarak kılacağımız 1 günlük kaza namazı, tesbihatlar daha sonra Sakal-ı Şerif ziyareti, tesbih namazı olacak. Arada çay, meşrubat gibi ikramlarımız da olacak. Hanımlarımıza yönelik de Hükümet Camiinde saat 22:00'dan itibaren vaize hocalarımız tarafından sohbet edilecek, tesbih namazı kılınıp Kur'an-ı Kerim tilaveti yapılacak. Yine onlarda da Sakal-ı Şerif ziyareti olacak. Bugün ilçemizde 2 tane Sakal-ı Şerif olacak. Bir tanesini Antalya ilinden buraya getirdik, bir tane de Susuz Köyümüzde olan Sakal-ı Şerifi getiriyoruz. Aynı anda iki camide hem hanımlarımız hem de erkeklerimiz Peygamber Efendimiz'in (S.A.V) Sakal-ı Şerifini ziyaret edecekler. Peygamber sevgisini tazeleyerek, gönüllerindeki peygamber aşkını tekrar yenilemiş olacaklar." ifadelerini kullandı.

Bucak Kadir GecesiKadir GecesiBucak Ramazan AyıBurdur Ramazan Ayıİbrahim KeserBucak İlçe MüftülüğüTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.