Bucak'ta Korona Denetimleri Sürüyor

Koranavirüs salgınıyla mücadele amacıyla gerek işletme sahiplerinin ve hizmet sağlayıcıların gerekse vatandaşlarımızın bilinçlendirilerek tedbir ve kurallara en üst seviyede uymalarını sağlamak amacıyla yapılmaya devam eden Pandemi denetimleri kapsamında sahada denetlemeler yoğun bir şekilde devam ediyor.

Bu kapsamda İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelge doğrultusunda Burdur genelinde yapılan denetimler sürerken, Burdur'un Bucak İlçesi'nde yapılan denetime başta Kaymakam Tanrıkulu olmak üzere Bucak Belediye Başkan Vekili Ahmet Gezmez, genel kolluk birimleri ve özel kolluk görevlileri bizzat katıldılar.

Kaymakam Tanrıkulu İlçe Merkezinde katıldığı denetimlerde sırasında esnaf ve vatandaşlara uyarılarda bulunarak başta maske hijyen ve  sosyal mesafe olmak üzere tüm hizmet ve yaşam alanları için belirlenen kurallara hassasiyetle uymalarını istedi.

Denetim sonunda basın mensuplarına açıklamada bulunan Kaymakam Tanrıkulu, Pandemi ile mücadele çalışmalarının sokakta nasıl devam ettiğini görmek için sahada olduklarını belirtti.

BUCAKLI HEMŞEHRİLERİMİZ KURALLARA SIKI SIKIYA UYMA GAYRETİ İÇERİSİNDELER.
Kaymakam Tanrıkulu basın mensuplarına yaptığı açıklamada," Sağlık İçin Hepimiz İçin mottosuyla yine alanlardayız. Vatandaşımıza maske mesafe ve hijyen kurallarına uymayı tavsiye ediyoruz. Bugünde memnuniyetle ifade ediyorum ki Bucaklı hemşehrilerimiz kurallara sıkı sıkıya uyma gayreti içerisindeler.

Bucak Devlet Hastanemizde herhangi bir sorunumuz yok. Şu anda hem sağlık personelimiz hem sağlık alt yapımız pandemi ile mücadele etmeye ve bunun yanında hayatın doğal akışı içinde gelişen diğer hastalıklarla mücadele etmeye yeterlidir yetkindir ve herhangi bir sağlık sorunu yakın zamanda öngörmüyorum. Vatandaşımız rahat olsun ama kurallara uymaya devam etsinler." ifadelerini kullandı.

Bucak korona denetimiErol TanrıkuluTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.