Bucak’ta Koronavirüs Testlerinden Sevindirici Sonuçlar

Bucak ilçesinde bir kadında tespit edilen koronavirüs nedeniyle takip edilen 20 kişiden 12'sinin test sonuçları negatif çıktı. 8 kişinin test sonuçları ise henüz tamamlanmadı.

Bucak’ta korona virüsten takip edilen 20 kişiden, 12’sinin sonuçları belli oldu

Bucak ilçesinde bi kadında korona virüs tespitinden sonra ailesi ve çevresi ile yakın temasta bulunan 12 ve şüpheli görünen 8 kişiden alınarak numuneye gönderilen 12 kişinin test sonuçları belli oldu.

Bucak ilçesinde 3 Nisan tarihinde yüksek ateşten şikayet sonucu Bucak Devlet Hastanesine giden kadını muayene ve yapılan tetkikler sonrası alınan numune testleri korona virüs testinde pozitif çıkması üzerine karantinaya alınarak Bucak Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Hasta olan Kadının yakın çevresinden temasta bulunduğu 12 kişinin ve şüpheli 8 kişinin korona virüs testine gönderilen 12 kişinin test sonuçlarının negatif çıkıp, korana virüs bulanmadığı belirtildi, 8 kişinin test sonuçları henüz tamamlanmadı.

Testleri sonuçlanan 12 kişi tedbir amaçlı 14 gün karantinada bulunacak.

bucak korona virüsburdur korona virüsTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.