Bucak Köy Okulu Antalyaspor Maçına Gidiyor
Burdur'un Bucak ilçesinde bulunan köy okulu öğrencileri Antalyaspor maçına gelecekler. Antalyaspor maçlarına Burdur'un Bucak ilçesinden ortaokul öğrencileri maça gidiyor. Daha önce oynanan Başakşehir maçına Bucak Hüseyin Türker Ortaokulu 100 öğrenci ile katılmıştı. Bucak köy Ortaokulu olan Çamlık Hacıbağ Ortaokulu bünyesinde eğitim öğretim gören yaklaşık 50 öğrenci bu hafta sonu oynanacak olan Antalyaspor Göztepe maçına gelecekler Geçtiğimiz yıllarda Hasan Akıncıoğlu zamanında Gönüllü temsilcisi olarak çalışan Akademisyen Kahraman Köktürk "Bucak ilçesinde eşimin işyeri Antalyaspor Gönüllü temsilciliği olarak faaliyetlerimizin merkezi olmuştu.
O dönem 20 adet kombine alıyorduk. Bu sene 150 Bucaklı hemşehrilerim ve Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizin katılımı ile 200 kişilik grubumuz ile maçlara geliyoruz. Bucak Hüseyin Türker Ortaokulu öğrencileri Muhammet Balgamış hocamız başta olmak üzere Başakşehir maçına 100 ortaokul öğrencisi ile gelmiştik. Şimdi ise Bucak Çamlık köyünde bulunan Hacıbağ Ortaokulu öğrencilerimiz ile ve başta öğretmenimiz Bünyamin Fikir organizasyonuyla tüm ortaokul öğrencileri Antalyaspor maçına gelecekler.
"Ortaokul Öğrencileri Passoligleri Mezun Öğrencilerimizden"
Daha önce görev yaptığım Gölhisar Meslek Yüksekokulu mezunlarını arasında bulunan Almanya Futbol Federasyonu Dormund altyapı antrenörleri arasında bulunan Evren Cebeci kardeşim ve Bucak ilçesinde bulunan Yüksekokulumuzdan mezun İsa Çağrı Çocuk öğrencilerimizin passoligini karşılıyor. Ayrıca Kütüphanelerine kitap bağışında da bulundular. İlerleyen zamanlarda aynı zamanda atletizm ile ilgilenen Bünyamin Fikir hocamıza atletizm ile ilgili projelerinde de destek olmaya çalışacağız" dedi