Bucak'ta köy yaşam merkezleri tanıtım toplantısı

Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu, Seydiköy ve Kestel köylerinde köy yaşam merkezlerinin tanıtım toplantısına katıldı.

Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu, Seydiköy ve Kestel köylerinde köy yaşam merkezlerinin tanıtım toplantısına katıldı.
Burdur'un Bucak ilçesinde köy yaşam merkezlerindeki çalışmalar ve eğitim hakkında köylerde tanıtım toplantısı yapıldı.
Milli Eğitim Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı işbirliği ile gerçekleştirilen proje kapsamında ulaşılabilir yaşam alanlarının oluşturulacağını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu, yapılan tanıtım toplantısında köy yaşam merkezlerinin köylerin kalbi olacağını söyledi.
Köylerde mevcutta olan ama kullanılmayan okulları köy yaşam merkezleri olarak faaliyete geçireceklerini belirten Müdür Hakan Camcıoğlu, " Özellikle tarım ve hayvancılıkla ilgili köylülerimizin ihtiyaç duyduğu her türlü eğitimi, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü iş birliği içinde koordineli bir şekilde yürüterek köylülerimize ulaştırmaya çalışıyoruz. Köylülerimizin talep ve istekleri doğrultusunda almak istedikleri eğitim kapsamında kurslar açacağız. Bucak İlçe ve Tarım Müdürlüğümüzün katkısıyla üretime dayalı eğitimler vereceğimiz gibi, Halk Eğitim Merkezimiz vesilesi ile de kültürel eğitimleri köy yaşam merkezlerimizde vereceğiz" dedi.
Tanıtım toplantısında Müdür Hakan Camcıoğlu'na, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Akgül, Şube Müdürü Perihan Koçaş, Halk Eğitimi merkezi Müdürü Olcay Değerli ve köy muhtarları eşlik etti.

Bucak köy yaşam merkeziBurdur köy yaşam merkeziköy yaşam merkeziHakan CamcıoğluTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.