Bucak’ta Kurslara Katılım Türkiye Ortalamasının 4 Katı!

Bucak Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde halkın istek ve talepleri doğrultusunda yeni kurslar açılmaya devam ediyor

Bucak Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde halkın istek ve talepleri doğrultusunda yeni kurslar açılmaya devam ediyor.

Halk Eğitim Merkezi’nin 1 Eylül’de başlayan ve 31 Ağustos’ta sona erecek olan 2018-2019 eğitim-öğretim sezonunda şu ana kadar açılmış ve tamamlanmış olan kurslar, devam eden kurslar ve açılmak üzere başvurusu alınan kuşlar hakkında açıklama yapan Bucak Halk Eğitim Merkezi Müdürü Musa Öztop, önümüzdeki haftalarda KPSS Lisans, arıcılık, budama, besi sığırı yetiştiriciliği ve süt üretimi, sürü yönetimi gibi alanlarda kursların açılacağını söyledi.

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü verilerine göre Türkiye genelinde Halk Eğitim Merkezi’nden faydalanma oranının %5 olduğunu, Bucak’ta ise bu rakamın % 20’lere kadar yükseldiğini dile getiren Halk Eğitim Merkezi Müdürü Musa Öztop, “Bu rakamlar Bucak’ta kurslara katılım oranının Türkiye ortalamasından 4 kat daha fazla olduğunu gösteriyor” dedi. Öztop, bu rakamların ve katılımın memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

Kaynak: KANAL 15 TV

Bucak Halk Eğitim Merkezi MüdürlüğükpssTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.