Bucak'ta mahalle camilerinden okunuyordu, artık merkezi sistemle okunacak

Burdur'un Bucak ilçesinde pandemi döneminde yalnızca mahalle camilerinden verilen selalar artık merkezi sistemle okunacak. İşte detaylar...

Burdur'un Bucak ilçesinde pandemiden önce merkezi sistemden verilen selalar, pandemi döneminde yalnızca mahalle camilerinden verilmeye başlamıştı. 

Vatandaşlardan gelen talepler üzerine Muhtarların Burdur Valisi Ali Arslantaş ve Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu'na durumu iletmesinin üzerine, selalar artık tekrardan merkezi sistemden okunmaya başlanacak.

Konu hakkında açıklamada bulunan Karayvatlar Mahallesi Muhtarı Mehmet Ergit, " Vatandaşlarımızdan gelen talepler üzerine Muhtarlar olarak Burdur Valimiz Ali Arslantaş ve Bucak Kaymakamımız Erol Tanrıkulu'na durumu ilettik. Onlar da bizlerin talebini yerine getirdiler ve ilçemizde selalar artık tekrardan merkezi sistemden okunmaya başlanacaktır.

Bu süreçte bize yardımcı olan Burdur Valimiz Ali Arslantaş a Bucak Kaymakamımız Erol Tanrıkulu'na ve Emeği geçen herkese Mahalle Muhtarları olarak teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Mehmet ErgitTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.