Bucak’ta MHP İttifak Yapmayacak!

MHP Bucak İlçe Başkanı Süleyman Demirezen yazılı bir açıklamada bulunarak Bucak ilçesinde Ak Parti ile ittifak yapmayacaklarını, kendi adayları ile seçimlere katılacaklarını belirtti. MHP Bucak İlçe Başkanı Süleyman Demirezen açıklamasında

MHP Bucak İlçe Başkanı Süleyman Demirezen yazılı bir açıklamada bulunarak Bucak ilçesinde Ak Parti ile ittifak yapmayacaklarını, kendi adayları ile seçimlere katılacaklarını belirtti.

MHP Bucak İlçe Başkanı Süleyman Demirezen açıklamasında “MHP olarak Bucak ilçe merkezi ile Kocaaliler ve Kızılkaya Belde Belediye Başkan adayları ile belediye ve il genel meclisi üyelerimizi belirledik ve bir aydır yoğun bir tempo ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Ziyaretlerimiz esnasında zaman zaman vatandaşlarımızın “Bucak’ta ittifak nedeniyle MHP seçimlere girmiyormuş ya da falanca partiyi destekliyormuşsunuz, öyle diyorlar” şeklinde maksatlı olduğunu düşündüğümüz dedikodular ile karşılaşıyoruz.

MHP bucak İlçe Başkanlığı olarak yetkili ağızdan ifade ediyorum ki İl Başkanımız ve Genel Merkezimiz ile bugüne kadar yapılan görüşmelerde Bucak ile ilgili hiç bir ittifak ve işbirliği olmamıştır, olmayacaktır.MHP Bucak ile beldelerinde ilan ettiği vizyon sahibi,donanımlı,bilgili ve tertemiz belediye başkanı, il genel meclisi ve belediye meclis üyesi adaylarıyla seçimlere girecektir ve inşallah zaferle ayrılacaktır” ifadelerini kullandı.

MHP İttifak YapmayacakSüleyman DemirezenTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.