Bucak'ta miniklere karne hediyesi! Etkinlikle yüzleri gülüyor

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, öğrencilerin karnelerini aldıkları bu özel günlerinde bir dizi etkinlik düzenledi. Bugün başlayan etkinliklere minikler yoğun ilgi gösterirken, 2 ve 3 Şubat'ta da ayrı ayrı etkinlikler gerçekleştirilecek.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, karnelerini alan minikler için özel etkinlik düzenledi.

Bugün başlayan ilk etkinliğe minikler yoğun ilgi gösterirken, 2 ve 3 Şubat'ta da ayrı ayrı etkinlikler sizleri bekliyor olacak.

Bugün saat 12:00, 14:00'da yapılan etkinlikler tamamlanırken saat 16:00'daki etkinliğe henüz gitmediyseniz katılabilirsiniz.

Etkinlik başlangıcı sonrasında açıklamada bulunan Başkan Emrullah Ünal, "Çocuklarımız güldüğünde biz de güleriz.. Çocuklarımızın yüzündeki tebessüm için çalışıyoruz En Mutlu Şehir Bucak Hepinizi bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Başkan Ünal açıklamasında “Bucak Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda da düzenlediğimiz ve bir gelenek haline getirdiğimiz, öğrencilerimize yarıyıl karne hediyesi olarak sunduğumuz şölenimize 2023-2024 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatilinde de devam ediyoruz. Öğrencilerimize karne hediyesi olarak bu yılda ücretsiz doyasıya eğlence sunuyoruz. Bu yılki karne hediyesi programımız Bucak Kültür merkezinde 27 Ocak’ta Papağan ve Buble Show ile perdelerini açacak. 28 Ocak’ta Neşeli Dostlar tiyatro gösterisi, 2 Şubat’ta Bilim Show, 3 Şubat’ta Hacıvat ile Karagöz kukla Show öğrencilerimizle buluşacak. Tüm gösterilerimiz 3 seans halinde saat 12:00, 14:00, ve 16:00 başlayacak. Buradan tüm öğrencilerimizi eğitim öğretim yılının 1. Döneminde gösterdikleri başarılardan dolayı kutluyorum, 2. Dönemde başarılar diliyorum. Biz sizin için varız, sizin için buradayız diyerek tüm öğrencilerimizi tiyatro şölenimize davet ediyorum. “ dedi.

Bucak karne hediyesietkinlikEmrullah ÜnalBucak HaberTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.