Bucak'ta Motosiklet Denetlemeleri Sıkılaştırıldı!

Burdur'un Bucak ilçesinde emniyet ekipleri tarafından iki ve üç tekerlekli motosikletler ile ilgili sıkı denetim başlatıldı. Kask takmayan sürücülere ceza kesiliyor.

Burdur'un Bucak ilçesinde emniyet ekipleri tarafından iki ve üç tekerlekli motosikletler ile ilgili sıkı denetim başlatıldı.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte daha sık kullanılmaya başlanılan motosikletler ile birlikte ölümlü kazaların en aza indirilmesi için sıkı uygulama yapılıyor.

Trafik kazaları ile hayatını kaybedenlerin çoğunun kask kullanmadıkları belirtilirken, kask kullanılmaması nedeniyle ikinci ve üçüncü darbeler sonucu ölüm ve ağır yaralanmalar yaşandığı söylendi.

Bu kapsamda vatandaşların karayolu üzerinde güvenli bir şekilde seyir etmeleri için denetimlerini artıran Bucak İlçe Emniyet müdürlüğü ekipleri, Bucakta iki ve üç tekerlekli motosikletler ve elektrikli bisikletler için kask, plaka ve çevreyi rahatsız eden egzozlu motosikletlere göz açtırmıyor.

motosikletdenetimtrafiktrafik denetimiBurdur HaberBucak HaberBurdur HaberleriHaberlerTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.