Bucak'ta Muhtar Adayı Ali Uğurtay'dan Çocuklara Unutulmaz Gün

Burdur Bucak'ta muhtar adayı Ali Uğurtay, Konak Mahallesi çocukları için unutulmaz bir gün düzenledi! Şirinler Parkı'nda gerçekleşen etkinlikte çocuklar dolu dolu bir gün yaşadı.

Burdur'un Bucak ilçesinde Konak Mahallesi Muhtar Adayı Ali Uğurtay tarafından çocuklar için unutulmaz bir gün yaşatıldı. "Her Şey Konak Mahallesi Çocuklarımız İçin" sloganıyla düzenlenen etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi.

2 Mart 2024 tarihinde Bucak Belediyesi Şirinler Parkı'nda saat 12:30 - 16:30 saatleri arasında gerçekleşen etkinlikte çocuklar keyifli ve eğlenceli bir gün geçirdi.

 

Popcorn ve pamuk şeker ikramı ile çocuklar doyasıya eğlenirken,Transformers gösterisi, çocuklara fantastik bir dünya sundu. Ayrıca çocuklar palyaçolar ile eğlenirken, aileler de çay ikramı ile keyifli sohbet etme fırsatı buldular.

Muhtar Adayı Ali Uğurtay yaptığı açıklamada, "Konak Mahallesi'nin çocukları için bu güzel günü organize etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Onların neşeli kahkahalarını duymak ve mutluluklarına ortak olmak bizim için en büyük ödül. Her şey Konak Mahallesi'nin çocukları için, onların mutluluğu için." dedi.

 

Ali UğurtayetkinlikçocukTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.