Bucak'ta Muhtar Mehmet Ergit'ten Aşure Etkinliği

Burdur'un Bucak ilçesi Karayvatlar Mahallesi'nde muhtarlık yapmakta olan Mehmet Ergit, mahalleliye aşure ikram etti.

Burdur'un Bucak ilçesi Karayvatlar Mahallesi'nde muhtarlık yapmakta olan Mehmet Ergit, mahalleliye aşure ikram etti.

2019 yılında göreve başlayan Karayvatlar Mahallesi Muhtarı Mehmet Ergit, pandemi nedeniyle 2 yıldır yapamadığı aşure etkinliğini 2022 yılında yaptı.

Karayvatlar Mahallesi Muhtarlığı karşısında eski perşembe pazarı alanı içerisinde yapılan aşure için dua edilerek, vatandaşlarla paylaşıldı.

Aşure etkinliğine, MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz ve yönetimi, Bucak Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Çiçek ve Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan, MHP Bucak İlçe Başkanı Süleyman Demirezen, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Bucak ilçesi Karayvatlar Mahallesi Muhtarı Mehmet Ergit, geçtiğimiz senelerde pandemi dolayısıyla aşure etkinliği düzenleyemediğini belirterek, bu yıl başlangıcı yaptığını önümüzdeki sene de yapacağını söyledi.

Aşure etkinliğine katılan hocanın dualarıyla beraber Muhtar Mehmet Ergit, kendi elleriyle mahalleliye aşure ikram etti. Muhtar Ergit yaptığı açıklamada, "Aşuremize ilgi büyük, Allah nasip ederse her yıl devam ettireceğim" dedi.

Mehmet ErgitAşure EtkinliğiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.