Bucak'ta Necati Topay'dan öğrencilere pişi ve ayran

Burdur'un Bucak ilçesindeki Necati Topay Ticaret Meslek Lisesi'nde, okulun banisi Necati Topay tarafından öğrencilere pişi ve ayran dağıtıldı. Etkinlik, öğrencilerin büyük beğenisini topladı.

Burdur'un Bucak ilçesindeki Necati Topay Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde pişi ayran etkinliği düzenlendi.

Okulun banisi Necati Topay tarafından düzenlenen etkinlikte, öğrencilere pişi ve ayran dağıtıldı. Necati Topay Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen etkinliği Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu da katıldı.

Etkinlik sonrasında açıklama yapan Topay, pandemi süreci öncesinde düzenli olarak yapılan etkinliğin bu yıl da yapıldığını belirterek, öğrencilere destek olmak istediğini söyledi.

Topay, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Ben Necati Topay. Uzun yıllardır Bucak'ta kitapçılık yaptım. Bu nedenle eski öğretmenlerle ve öğrencilerle haşır neşir oluyorum.

Corona virüsü salgını öncesi her sabah okula gelen öğrencilere simit veriyorduk. Baharda okul kapandığında ise köfte dağıtıyorduk. Ancak salgın nedeniyle bu etkinliklere ara vermek zorunda kaldık.

Salgın tedbirlerinin hafifletilmesiyle birlikte, bugün tekrar pişi dağıtmaya başladık. Öğrencilerimize pişi ve ayran ikram ettik."

Okul Müdürü Mehmet Yılmaz ise yaptığı açıklamada şu sözleri kullandı;

"Her yıl geleneksel olarak okulumuzun kurucusu Necati Topay amcamızın düzenlemiş olduğu pişi etkinliğimizi bu sene de başarıyla tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen tüm personelimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve tüm destekçilerimize teşekkür ediyorum.

Etkinliğimizde öğrencilerimizin yüzlerindeki mutluluk bizleri çok mutlu etti."

Okulda eğitim gören bir öğrenci ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

" Bugün okulumuzda Necati Topay amcamızın hayır pişisi etkinliği düzenlendi. Biz de 4. ders bitiminden beri buradayız. Kendisine bize zaman ayırdığı ve okulumuzda pişi dağıttığı için teşekkür ediyorum. Ayrıca okulumuzu yaptırdığı için de kendisine minnettarız.

Öğrenci arkadaşlarımızla, öğretmenlerimizle ve idarecilerimizle birlikte pişileri yedik. Allah razı olsun. Allah Gani Gani ölmüşlerin ruhuna varsın.

Bu etkinlikte Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve diğer değerli büyüklerimiz de okulumuzu ziyaret ettiler. Hepsine hoş geldiniz diyorum."

Etkinlik, öğrencilerin büyük beğenisini topladı.

Necati TopayBucak Necati Topay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesipişi etkinliğiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.