Bucak'ta NeoDünya Psikoloji Wellness - Danışmanlık kendi yerinde hizmetinizde

NeoDünya Psikoloji Wellness-Danışmanlık Merkezi, artık kendi yerinde Bucak Halkına hizmet veriyor.

NeoDünya Psikoloji Wellness-Danışmanlık Merkezi, artık kendi yerinde Bucak Halkına hizmet veriyor.

Yeni iş yerinde hizmet veren NeoDünya Psikoloji Wellness-Danışmanlık Merkezi, kendi iş yerinde sizlere özel kısa süreli kampanyalı fiyatlar sunuyor. Siz de bu fiyatlardan yararlanmak istiyorsanız iletişime geçebilirsiniz...

NeoDünya Psikoloji Wellness-Danışmanlık Merkezinde; Psikolog Sami Sinan Bacak ve Psikolog Gülşen Bacak danışmanlığı ile Rezonans Terapileri, Çocuk/ Ergen/Yetişkin danışmanlığı hizmetlerini sürdürüyor.

Rezonans Terapisi ile Ruhsal Dengeleme, Ağrı-Alerji Detoksu, İştah Kontrol Desteği, Alkol & Madde Bırakma ve Sigara Bırakma Desteği verilmektedir.

Psikolog Sami Sinan Bacak ve Psikolog Gülşen Bacak(Duru) tarafından yapılan açıklamada, " Rezonans Terapi dışında: Bireysel Danışmanlık, Çocuk ve Ergenler için Psikolojik Sağlamlık Programı, Kids'Skills Programı, Oyun Terapisi, PREP- Disleksi- Disgrafya Müdahale Programı, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Boşanma Adaptasyon- Evlilik ve Çift Danışmanlığı, Psikolojik Testler, Moxo Dikkat Testi, Attentioner Dikkat Eksikliği ve Hiper Aktiviteli Dürtüsel Çoçuklar için Nöro-Psikolojik terapi programı gibi hizmetlerden destek almak için merkezimize bekliyoruz."

Rezonans Terapisi ile insanın fiziksel vücudunu ve ruhsallığını/psikolojisini kapsayan bu enerjetik bütüne dışarıdan çok küçük frekanssal/enerjetik etkiler yapılmaya çalışılır.

Terapilerden sonra vücut bağımlı olduğu maddenin (sigara, alkol, zararlı gıdalar gibi) enerjisini tanımayacağı için yoksunluk belirtilerinin daha az yaşanmasını amaçlamaktadır. Bu sayede Fiziksel Bağımlılıklar konusunda Rezonans Terapilerinden faydalanan kişilere güçlü bir destek olmaktadır.
Psikolojik bağımlılık tamamen farklıdır ve bu durumu çözebilmek için merkezimizden Ruhsal Dengeleme desteği ya da Psikolojik Danışmanlık hizmeti için randevu alabilirsiniz. " denildi.

‘SİZ BIRAKMAK İSTEYİN, BİZ DESTEK OLALIM.’ NeoDünya Psikoloji Wellness-Danışmanlık Merkezi Psikolog Sami Sinan Bacak - Psikolog Gülşen Bacak RANDEVU TEL:  0533 651 96 15 ADRES: Konak Mahallesi Aktaş Plaza KAT:3 DAİRE:18 (Defacto üzeri) İnstagram/Facebook: @neodunyapsikoloji

psikolojidanışmanlıkTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.