Bucak’ta Öğrenciler Karne Aldı; Yaz Tatili Başladı

Bucak’ta Eğitim öğretim yılının tamamlanması ile 12 bin 766 öğrenci karne aldı.

Bucak’ta Eğitim öğretim yılının tamamlanması ile 12 bin 766 öğrenci karne aldı.2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının tamamlanması dolayısı ile Bucak Kaymakamı Yalçın Sezgin, ve eşi Sıla Sezgin, Belediye Başkan vekili Yasin Çiçek, Cumhuriyet İlkokulu ve Şehit Muhittin Talha İmam Hatip Lisesinde karne törenine katıldılar.

Cumhuriyet İlkokulunda dördüncü sınıflara karne veren Bucak Kaymakamı Yalçın Sezgin öğrencilere “Yıl boyunca çalıştığınız emeğinizin karşılığının değerini bu gün alıyorsunuz. Öğrencilerimizin çalışma durumlarına göre aldıkları başarıdan dolayı kutluyorum” dedi. Kaymakam Yalçın Sezgin, öğrencilere yaz tatili döneminde başta öğretmenlerinin anne ve babalarınızın sözlerinden dışarı çıkmayarak iyi bir yaz tatili geçirmelerini istedi. Bucak Belediye Başkan vekili Yasin Çiçek ise öğrencilere yaz tatili boyunca bol bol hem çalışıp hem tatil yapmalarını önerdi.

Daha sonra Şehit Muhittin Talha İmam Hatip Lisesindeki karne ve ödül verme törenine geçen Kaymakam ve beraberindekiler burada ortaokulda, lisede başarılı olan öğrencilere hem karneleri verildi hem de hediyeler verildi.

2018 2019 Eğitim Öğretim Yılı içerisinde toplam 12 bin 766 öğrencinin karne aldı. İlçemizde bin 208 anaokulu, üç bin 812 ilkokul, dört bin 113 ortaokul, üç bin 448 lise, 185 mesem kursiyer olmak üzere toplam 12 bin 766 öğrenci karne aldı. Dördüncü sınıftan 947, sekizinci sınıftan 969 ve on ikinci sınıftan 931 öğrenci mezun oldu. 2018-2019 Eğitim Öğretim sezonunda Bucak ilçesinde 954’ü öğretmen olmak üzere bin 45 personel hizmet verdi.

Yaz Tatilibucak karne heyecanıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.