Bucak'ta Öğretmenler Günü coşkuyla kutlandı

Burdur'un Bucak ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen programda, emekli öğretmenlere hizmet şeref belgeleri verildi.

Burdur'un Bucak ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından program düzenlendi.

Burdur'un Bucak ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından, emekli öğretmenlerimiz adına emekli öğretmen Fatma ÇATAN bir konuşma yaptı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan CAMCIOĞLU, öğretmenlere yönelik yaptığı konuşmada, "Öğretmenler, milletin istikbalini aydınlatan, geleceğimizi inşa eden en değerli varlıklardır. Bu anlamlı günde, tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" dedi.

Adaylığı kaldırılan öğretmenlerin yemin töreninin ardından, emekli olan öğretmenlere "Hizmet Şeref Belgeleri" verildi.

"24 Kasım Öğretmenler Günü" nedeniyle düzenlenen "Cumhuriyetimizin 100. yılında Benim Öğretmenim" konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında birinci seçilen eserlerin okunmasının ardından, Bucak'ta öğrenciler arasında düzenlenen "Cumhuriyetimizin 100. yılında Benim Öğretmenim" konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Şehit Öğretmenlerimiz anısına hazırlanan video gösteriminin ardından, Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan "ÖĞRETMEN GİTTİĞİ YERİN KADERİDİR" adlı "Müzikal Tiyatro" sahnelendi.

Bucak Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile öğretmenler tarafından hazırlanan halk oyunu gösterisi ile program sona erdi.

Bucak 24 Kasım Öğretmenler GünüBurdur 24 Kasım Öğretmenler GünüOğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.