Bucak’ta “Onlar” İçin Eğlence Düzenlendi

Bucak Melekler Derneği tarafından engelli birey ve aileleri için moral, kaynaşma, yemek ve eğlence organizasyonu düzenlendi.

Bucak Melekler Derneği tarafından engelli birey ve aileleri için moral, kaynaşma, yemek ve eğlence organizasyonu düzenlendi.

Özel Bilim Koleji Ortaokulu bahçesinde Pazar günü saat 12.00 ile 15.00 arasında düzenlenen etkinliğe, Bucak İlçe Müftüsü Mehmet Ersöz, Bucak Melekler Derneği Başkanı İlknur Cenkci, Özel Bakım Evi Kurucu Müdürü Sefa Pamuk, Bucak Özel Bilim Koleji Kurucusu Azmi Özkurt ve eşi Emine Özkurt, Bucak Hızarcılar Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı İsmail İnan, Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Sekreteri Mürivet Kendigelen, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Dernek Başkanı İlknur Cenkci, resmi olarak Nisan ayında kurulan Bucak Melekler Derneği’nin amacının ne olduğunu ve dernek olarak önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Pazar günü düzenlenen etkinlik hakkında Kanal 15 mikrofonlarına konuşan Bucak Melekler Derneği Başkanı İlknur Cenkci, bu gibi etkinliklerin devam edeceğini söyledi ve katılan herkese teşekkür etti. Organize edilen moral, kaynaşma, yemek ve eğlence etkinliğinde engelli birey ve aileleri gönüllerince eğlendi.

melekler derneğiengelli bireylermoralmotivasyonTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.