Bucak’ta organ bağışı için esnafları ziyaret ettiler

Bucak ilçesinde Bucak Toplum Sağlığı Merkezi tarafından Organ Bağışı Haftası etkinlikleri kapsamında ilçede esnaflar ziyaret edildi. Özellikle ilçede bulunan kafeterya,restorant gibi esnaflara giden Bucak Toplum Sağlığı Merkezi ekipleri, vatandaşların yoğun olarak bulundukları mekanlarda organ bağışının …

Bucak ilçesinde Bucak Toplum Sağlığı Merkezi tarafından Organ Bağışı Haftası etkinlikleri kapsamında ilçede esnaflar ziyaret edildi.

Özellikle ilçede bulunan kafeterya,restorant gibi esnaflara giden Bucak Toplum Sağlığı Merkezi ekipleri, vatandaşların yoğun olarak bulundukları mekanlarda organ bağışının önemini anlatarak vatandaşların organ bağışına duyarlı olmasını istedi.

03-09 Kasım Organ Bağışı Haftasında etkinliklerin süreceğini belirten Bucak Toplum Sağlığı Merkezi ekipleri, organ bağışı bilincinin yeterince geliştirilmesini sağlamak ve vatandaşların organ bağışı destek olmasının organ bekleyen hastalar için çok önemli olduğunu söyleyerek organ bağışına davet etti.

organ bağışıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.