Bucak'ta Orman İşletme Müdürlüğünden emeklilere vefa yemeği

Burdur Bucak'ta Orman İşletme Müdürlüğü tarafından personeline ve emeklilere ikramda bulundu.

Burdur Bucak'ta Orman İşletme Müdürlüğü tarafından personeline ve emeklilere ikramda bulundu.

Burdur'un Bucak ilçesinde geçen sene de yapılan vefa yemeği, bu yıl da Bucak Orman İşletme Müdürü Mustafa Ersoy tarafından düzenlendi.

Bucak Orman İşletme Müdürlüğü bahçesinde bugün saat 12:00'de yapılan etkinlik yoğun ilgi gördü. Etkinliğe katılan emekli personel teşekkür ederek açıklamalarda bulundu.

1995 yılında orman işletmesinden emekli olan Ormancı Hacı Adem Hoca yaptığı açıklamada, "  Bu organizasyonu gerçekleştiren işletme müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Geçen sene de aynı yemek organizasyonu yapılmıştı. Ben kendim sürekli olarak, Kur'an-ı Kerim hatmi ile ilgileniyorum." dedi.

Organizasyonu düzenleyen Bucak Orman İşletme Müdürü Mustafa Ersoy yaptığı açıklamada, " Emek veren emeklilerimizin mutluluğu görmek çok güzel bir şey. Yangın sezonu yaklaşınca, biz kendi personelimizle yangın eğitimlerine başladık. Yukarıda salonumuzda çalışmalarımız devam ediyor. Aynı zamanda emeklilerimiz, bu düzenlemiş olduğumuz etkinliğin geleneksel haline getirmemizi istemişlerdi. Geçen yıl Mayıs Ayının ilk Perşembe günü düzenlemiş olduğumuz etkinliği, bu yıl da Mayıs Ayının ilk Perşembe günü yaptık. Etkinliğimizin 2'ncisini düzenleyerek geleneksel hale getirmeye çalıştık ve emeklilerimizi davet ettik." ifadelerini kullandı.

 

Mustafa ErsoyBucak Orman İşletme MüdürlüğüTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.