Bucak'ta Ramazan Coşkusu! Gönül Sofrasında oruçlarını açtılar

Bucak'ta Ramazan ayı coşkuyla başladı. Bucak Belediyesi tarafından kurulan gönül sofrasında vatandaşlar ilk oruçlarını hep birlikte açtı. Ramazan ayı boyunca Bucak'ta çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Bucak'ta Ramazan Coşkusu Başladı

Bucak Belediyesi tarafından eski perşembe pazarı alanında kurulan gönül sofrasında, Bucaklılar ilk oruçlarını hep birlikte açtı. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'ın da katıldığı iftar yemeğinde vatandaşlara hazırlanan yemekler ikram edildi.

Kepçeyi eline alan Başkan Emrullah Ünal, vatandaşlara yemeklerini kattıktan sonra gönül sofrasında onlarla birlikte iftar yaptı. İftar sonrasında açıklamada bulunan Başkan Emrullah Ünal, " Bu yıl da Ramazan’ın bereketini hep birlikte paylaşarak karşıladık. Eski perşembe pazarı alanımızda  kurduğumuz gönül soframızda hemşerilerimizle ilk orucumuzu açtık. Allah ibadetlerimizi kabul eylesin. Bu akşamki iftar yemeğimizi karşılayan Yıldırım ailesine teşekkür ediyor, Halil Yıldırım amcamıza Allah’tan rahmet diliyorum. " ifadelerini kullandı.

 

Bucak'ta Ramazan ayı boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Ramazan ayıgönül sofrasıiftar vaktiiftaroruçTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.