Bucak'ta sahte para operasyonunda 2 kişi tutuklandı

Burdur İli Bucak ilçesinde jandarma timleri tarafından yapılan sahte para operasyonunda 2 kişi tutuklandı.

Burdur ve tüm ilçelerinde vatandaşların huzuru için gece gündüz çalışan Burdur İl Jandarma Komutanlığı timleri, dolandırıcılık yapanlara da göz açtırmıyor.
Burdur Valiliği, İl Jandarma timlerine bağlı ekipler tarafından Burdur'un Bucak ilçesinde 12 Ocak'ta sahte para operasyonu yapıldığını belirterek bilgilendirmede bulundu.
Burdur Valiliği tarafından yapılan açıklamada, " Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için dolandırıcılık yapanların takibi ve men edilmesine yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir. 
Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca, Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak, 12.01.2023 tarihlerinde sahte para operasyonu yapılmıştır.
Elde edilen bilgiler doğrultusunda Burdur İli Bucak İlçesi Karayvatlar Mahallesinde ikamet eden Azerbaycan uyruklu (S.H.) ve (E.P.) isimli şahısların ikametgahlarında ve üzerlerinde yapılan adli arama sonucunda 5.500 Dolar (55 adet 100 dolar) sahte banknot ele geçirilmiştir.
Cumhuriyet Savcısının kararı ile (S.H.) ve (E.P.) isimli şahıslar sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine sevk edilmişlerdir. " denildi.

Bucak sahte para operasyonubucak dolandırıcılıkBucak jandarmaBurdur sahte para operasyonuBurdur dolandırıcılıkTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.