Bucak’ta Sanayi Sitesi’nde Hurdalar Kaldırılıyor

Bucak ilçesinde Sanayi Sitesi'nde hurdalar kaldırılıyor. Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Yalçın Sezgin, yaptığı açıklama ile Sanayi Sitesinin güzelleşmesi ve hurdaların kaldırılması için tüm esnaflara gösterdikleri anlayıştan dolayı teşekkür etti. Başkan Vekili Sezgin açıklamasında

Bucak ilçesinde Sanayi Sitesi’nde hurdalar kaldırılıyor. Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Yalçın Sezgin, yaptığı açıklama ile Sanayi Sitesinin güzelleşmesi ve hurdaların kaldırılması için tüm esnaflara gösterdikleri anlayıştan dolayı teşekkür etti.

Başkan Vekili Sezgin açıklamasında “Sanayi Sitemizde esnaflarımız ve vatandaşlarımızdan gelen talep doğrultusunda işyerinin önünde,boş alanlarda, park ve yeşillik bölümlerde bulunan tüm hurdaları toplayarak sanayimizin daha güzel bir görüntü kazanması için çalışmaları başlattık. Esnaflarımızla da görüşerek hem yolun açılması hem de görüntü kirliliğinin kaldırılması için dükkanların önünde bulunan tente ya da derme çatma tüm eklentileri de kaldıracağız. Bu konuda esnaflarımızda çok duyarlı çıktılar ve bize bu konuda destek oldular.Ayrıca topladığımız hurdaları Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan hurdalık alana götüreceğiz. Bundan sonra da esnaflarımızın hurdalarını bu alana götürmelerini isteyeceğiz” diye konuştu.

Herhangi bir cezai işlem uygulamak istemediklerini ifade eden Başkan Vekili Sezgin, hurdaların ve tentelerin kaldırılmasının ardından sıcak asfalt çalışmalarına başlayacaklarını ifade ederek, Sanayi Sitesi’nin yaşanabilir ve estetik bir görünüm kazanacağını dile getirdi.

Sanayi SitesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.