Bucak'ta şehitler unutulmadı; Çanakkale Zaferi'nin 108. yıldönümünde dualarla anıldı

Burdur'un Bucak ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla programlar düzenlendi. İşte detaylar...

Burdur'un Bucak ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla programlar düzenlendi.

Çanakkale Zaferi’nin 108. yıldönümü nedeniyle Burdur İli Bucak ilçesinde saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Bucak İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Sarı, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökce, kurum amirleri, okul müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Törende İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile tören sona erdi.

Bucak'ta 18 Mart'ta Şehitlik ziyaretleri

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma töreninin ardından protokol üyeleri Çavuşlar Mezarlığı’ndaki Şehit Ömer Taş, Hacısarılar Mezarlığı’ndaki Şehit Hasan Ferhat Şan ve Bucak Şehitliğini ziyaret ettiler. Protokol üyeleri, şehitlerin kabrine karanfil bıraktı. 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen programda şehitler kabri başında anıldı, Kur’an-ı Kerim okundu, İlçe Müftüsü İbrahim Keser tarafından şehitler için dua edildi.

Burdur 18 Mart Çanakkale Zaferi18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma GünüTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.