Bucak'ta Sergi Açıldı El Emekleri Sergilendi

"Bucak Halk Eğitimi Merkezi tarafından hazırlanan "Geçmişten Günümüze Hayat Boyu Öğrenme" temalı sergi, Bucak Halk Eğitim Merkezi bahçesinde açıldı.

Açılışa, Bucak İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Kaymakam Refiği, Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Bucak İlçe Emniyet Müdürü Uğur Duman, MHP Bucak İlçe Başkanı Süleyman Demirezen, AK Parti Bucak İlçe Kadın Kolları Başkanı Emra Akçay Bilgiç, öğretmenler ve kursiyerler katıldı. Sergide "Geçmişten Günümüze Hayat Boyu Öğrenme" kapsamında " Sıfır Atık Geri Dönüşüm" teması ile hazırlanan örnek çalışmalar ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün bünyesinde kişisel, toplumsal, sosyal ve istihdam ile ilişkili bir yaklaşımla bireyin; bilgi, beceri, ilgi ve yeterliliklerini geliştirmek amacıyla katıldığı her türlü öğrenme etkinliği içine alan 'Hayat Boyu Öğrenme' kapsamında birçok faaliyet gerçekleştiriliyor. Açılan kurslar ve mesleki eğitim alanlarında yapılan çalışmalar aralıksız devam ediyor." dedi.

Protokol üyeleri sergiyi gezerek, sergilenen ürünler hakkında bilgi aldılar.

Bucak sergiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.