Bucak’ta son dakika golü mü geliyor! 'Yeni Gelmedim, geri geldim'

Uzun zamandır sessizliğini koruyan İYİ Parti Bucak Kurucu İlçe Başkanı Safa Sönmez, 'Yeni gelmedim, geri geldim, Hadi Bismillah' paylaşımıyla dikkat çekti. Bu paylaşım, Sönmez'in İYİ Parti'nin Bucak Belediye Başkan adayı olabileceği spekülasyonlarına yol açtı.

Bucak’ta son dakika golü mü geliyor! 'Yeni Gelmedim, geri geldim' - Yerel seçimler için başvuruların tamamlanmasına sayılı günler kala, İYİ Parti Bucak Kurucu İlçe Başkanı Safa Sönmez'den dikkat çeken paylaşım geldi.

Uzun zamandır sessizliğini koruyan Başkan Safa Sönmez'in, 'Yeni gelmedim, geri geldim, Hadi Bismillah' paylaşımı akıllara Safa Sönmez İYİ Parti'nin Bucak Belediye Başkan adayı mı olacak sorularını getirdi.

İYİ Parti tarafından ve Safa Sönmez tarafından henüz resmi bir açıklama gelmezken, paylaşım sonrası kulislerde de adı geçen Safa Sönmez'in İYİ Parti Bucak Belediye Başkan adayı olacağı bekleniyor.

son dakikagolSafa Sönmez31 Mart yerel seçimleriTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.