Bucak’ta Taşoğlu Baklavaları’nda 1 kg Tatlı Alana Gram Altın Çekilişi

Bucak'ta yeni açılan Taşoğlu Baklavaları, düzenlenen açılışa özel çekilişle 3 kişiye gram altın hediye edecek.

Bucak'ta yeni açılan Taşoğlu Baklavaları, düzenlenen açılışa özel çekilişle 3 kişiye gram altın hediye edecek. 

Lezzeti ve kalitesiyle adından sıkça söz ettiren Taşoğlu Baklavaları Bucak Şubesi’nden tatlı alanlar şimdi daha kazançlı çıkacak. Kurban Bayramı’na kadar en az 1 kg’lık tatlı alan veya bayramlık baklava siparişi veren  müşteriler arasında yapılacak çekilişle 3 kişiye gram altın hediye edilecek.

Açılışa özel kampanya ile ilgili olarak açıklamada bulunan işletme sahibi Ferdi Demirkubuz, “Bucak halkının Taşoğlu Baklavaları ile tanışması için açılışa özel altın kampanyası düzenledik. Kurban Bayramı’na kadar en az 1 kg lık istediği tatlıdan birini alan müşterilerimizin isimleri arasında çekiliş yapacağız ve 3 kişiye gram altın hediye edeceğiz. Hem ağızları tatlandırırken, hem de bizi hatırlamaları için güzel bir hediye armağan etmiş olacağız” diye konuştu.

8 Temmuz 2019 tarihi itibariyle başlayan kazandıran altın kampanyası için çekiliş Kurban Bayramı öncesi arefe günü yapılacak ve çekilişle 3 şanslı müşteri gram altın kazanacak.

TAŞOĞLU BAKLAVALARI   TEL: 0 532 360 81 32- 0 248 325 45 15

 

ADRES:Yeni Mah.Süleyman Demirel Bulvarı No:3 (Salı Pazarı Yanı) BUCAK-BURDUR

tanıtımTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.