Bucak'ta Taziye Evi ve Sosyal Tesisin yapımı başladı

Burdur'un Bucak ilçesinde taziye evi ve sosyal tesisin yapımına başlandı. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, tesis hakkında açıklamada bulundu.

Burdur'un Bucak ilçesinde taziye evi ve sosyal tesisin yapımına başlandı.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'ın talimatı ile projesi çizdirilen taziye evi ve sosyal tesisin yapımı hızla başladı.

Taziye Evi ve Sosyal Tesisimizin Yapımına Başladı

Kente yeni projeler kazandırmak için sürekli çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Emrullah Ünal, "Bu projemizi sadece taziye evi olarak değil, mahallerimizdeki herkesin toplantı yapabileceği, sohbet edebileceği ve eğitim vb. sosyal aktivelerini gerçekleştirebileceği bir ortam olarak planladık. Gençlerimiz, kadınlarımız, yaşlılarımız ve engelli vatandaşlarımız da bu tesisimizden yararlanabilecek, etkinliklerini ve çalışmalarını gerçekleştirebilecek. İlkini Fatih mahallesinde yapmaya başladığımız taziye evi ve soysal tesisimizi diğer mahallelerde de yaygınlaştırmak istiyoruz. Hayırlı olsun." dedi.

Bucak BelediyesiEmrullah ÜnalTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.