Bucak’ta TMO Binaları Yıkıldı

Bucak merkez yeni mahallede bulunan TMO lojmanları yıkılıyor.

Bucak merkez yeni mahallede bulunan TMO lojmanları yıkılıyor.

Yıllardır atıl durumda olan toprak mahsulleri ofisi lojmanları yıkılıyor. İlerleyen zamanda yıkılan binaların yerine aile çay bahçesi yapılacak.

Bucak’ta yıllardır atıl durumda olan toprak mahsulleri ofisi yıkıldı. 16 daireden oluşan 4 katlı bina kötü görüntüsü ile vatandaşları rahatsız ediyordu. Bina etrafında bulunan vatandaşlar atıl durumdaki ofis lojmanlarının tehlike oluşturduğuna dikkat çekerek yeni mahalle muhtarına binanın yıkılması için talepte bulundular.

Muhtar Abdurrahman Demir vatandaşların talebini değerlendirerek işlemleri başlattı. Muhtar belediyeye dilekçe vererek binanın yıkılmasını istedi. Talepleri değerlendiren Bucak Belediyesi metruk durumda olan binanın yıkım kararını onayladı ve yıkım başladı.

Edinilen bilgilere göre yıkım işlemi tamamlandıktan sonra çevre düzenlemesi yapılarak park, aile çay bahçesi ve otopark olarak değerlendirilecek.

tmo binaları yıkılıyortmo binalarıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.