BUCAK’TA TRAFİK KAZASI

Bucak’ta kaza 2 kişi yaralandı BURDUR’ un Bucak ilçesinde meydana gelen iki otomobilin çarpışması sonucu iki kişi yaralandı. Bu gün saat 09:15 sıralarında Süleyman Demirel Bulvarı ile Turgut Reis Kavşağında trafik ışıklarında meydana gelen kazada 15 PE …

Bucak’ta kaza 2 kişi yaralandı

BURDUR’ un Bucak ilçesinde meydana gelen iki otomobilin çarpışması sonucu iki kişi yaralandı.

Bu gün saat 09:15 sıralarında Süleyman Demirel Bulvarı ile Turgut Reis Kavşağında trafik ışıklarında meydana gelen kazada 15 PE 456 plakalı otomobile yandan 07 CEU 47 plakalı otomobil çarptı. Kazada iki kişi yaralanırken yaralılara 112 sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahalesinden sonra Bucak Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu, hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi.

İki otomobilin çarpışması sonucu Süleyman Demirel Bulvarında ilçe merkezine giriş yönünde yol yaklaşık bir saatliğine trafiğe kapatıldı. Kaza yapan araçların çekilmesi ile yol tekrar trafiğe açıldı.

bucak trafik kazasıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.