Bucak'ta ücretsiz fidan dağıtımı

BURDUR’ un Bucak ilçesinde Milli Ağaçlandırma Günü Türkiye Yüzyılına Nefes etkinliği kapsamında ücretsiz binlerce fidan dağıtıldı.

BURDUR’ un Bucak ilçesinde Milli Ağaçlandırma Günü Türkiye Yüzyılına Nefes etkinliği kapsamında ücretsiz binlerce fidan dağıtıldı.
Milli Ağaçlandırma Günü Türkiye Yüzyılına Nefes etkinliği kapsamında Bucak ilçesinde Cumhuriyet Meydanında Bucak Orman İşletme Müdürlüğü tarafından ücretsiz fidan dağıtımı yapıldı. 4 bin lavanta, bin 500 ceviz, bin sedir ve 500 servi fidanı vatandaşlar tarafından kapış kapış alınarak 15 dakika içerisinde römorklara yüklü 7 bin fidan tükendi. Bucak Orman İşletme Müdürü Mustafa Ersoy “Bu yıl şükürler olsun ki, hem ülkemiz genelinde hem de ilçemizde büyük yangınlar olmadı. Bucak ilçesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bu gün 7 bin fidan dağıttık. Talep olması halinde önümüzdeki günlerde fidan dağıtımı yapılacak” dedi.
Bucak Orman İşletme Müdürü Mustafa Ersoy önümüzdeki günlerde üretime yönelik köylerimizde ekonomiye katkı sağlamak için ceviz, zeytin ve incir fidan dikimlerinin gerçekleştirileceğini belirtti.

akcagazete

 

Milli Ağaçlandırma Günüfidan dağıtımıMustafa ErsoyTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.