Bucak'ta Ücretsiz Fidan Dağıtımı Yapılacak

Bucak Orman İşletme Müdürü Mustafa Ersoy, açıklamada bulunarak Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri kapsamında Bucak'ta vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtımının yapılacağını duyurdu.

Bucak'ta yapılacak olan fidan dağıtımı etkinliği saat 16:00'da Cumhuriyet Meydanında yapılacak.

Müdür Mustafa Ersoy, "her yeni yıl öncesi ağaç kesimini önlemek ve fidan dikimini özendirmek için 'Ağaç kesme, fidan dik' kampanyası düzenlediklerini belirtti.

Ersoy, "Her yıl vatandaşlarımızı yeni yıla ağaç keserek değil, fidan dikerek girmelerini sağlamak için fidan dağıtımı yapıyoruz. Fidan dikmek, yeşili ve ormanı çoğaltmak, Ormanı korumak, sürdürülebilir hale getirmek, önemsemek, sonraki nesillere daha güzel doğa bırakmak şiarıyla yaşamalıyız. Bugün saat 16:00 da Cumhuriyet Meydanında Halkımıza ücretsiz çeşitli türlerde fidan dağıtımı yapacağız. Diğer zamanlarda da talep halinde, ihtiyaçlarını karşılamak için bizlerde var gücümüzle çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Mustafa ErsoyBucak Orman İşletmeMilli Ağaçlandırma GünüTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.