Bucak'ta Uluçınarlar için Ücretsiz Sağlık Taraması

Bucak Belediyesi, 19 Mart 2024 Salı günü saat 14.00'te Emekli ve Yaşlı Yaşam Merkezi'nde uluçınarlar için ücretsiz sağlık taraması düzenliyor. Taramada tansiyon ve kan şekeri ölçümü yapılacak, genel sağlık durumu ile ilgili bilgi de alınacak.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, bugün saat 14.00'te Emekli ve Yaşlı Yaşam Merkezi'nde uluçınarlar için ücretsiz sağlık taraması düzenleneceğini duyurdu.

Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Bugün saat 14.00'da Emekli ve Yaşlı Yaşam Merkezimizde uluçınarlarımızın tansiyon, kan şekeri ölçümü ile yaşamsal bulgularının takibini gerçekleştireceğiz. Tüm uluçınarlarımızı bekliyoruz."

Tarama ile birlikte, uluçınarların tansiyonu ve kan şekeri ölçülecek, ayrıca genel sağlık durumlarıyla ilgili bilgi de almış olacaklar.

Bucak Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz sağlık taramasına katılmak isteyen uluçınarların, Emekli ve Yaşlı Yaşam Merkezi'ne 19 Mart 2024 Salı günü saat 14.00'te gelmeleri yeterli olacak.

ücretsizücretsiz sağlık taramasıEmrullah ÜnalTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.