Bucak’ta Üniversitelilerin Unutulmaz Mezuniyet Töreni

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Yerleşkelerinin mezuniyet töreni dün Kent Meydanı'nda yapıldı.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Yerleşkelerinin mezuniyet töreni dün Kent Meydanı’nda yapıldı.

Bucak Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu, Bucak Hikmet Tolunay Meslek yüksek Okulu, Bucak Emin Gülmez Teknik Bilimler Yüksek Okulu, Bucak Sağlık Yüksekokulu, Bucak İşletme Fakültesi, ve Bucak Teknoloji Fakültesi öğrencileri Süleyman Demirel Bulvarında başlayan kortejle Kent Meydanına kadar mehter takımı ile birlikte yürüdüler.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Bucak Yerleşkeleri Mezuniyet Törenine Bucak Kaymakamı Yalçın Sezgin, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Kormaz, Rektör yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, Fakülte dekanları, okul yaptıran hayırsever iş adamları, okul müdürleri, öğretim görevlileri ve öğrenciler ve veliler katıldı.

Kent Meydanında MAKÜ Bucak Yerleşkeleri Mezuniyet Törenini saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Daha sonra mehter takımı gösterileri ve Hikmet Tolunay MY Halk Bölümü ve Spor Topluluğu folklor ekibi gösteriler sundu.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak YerleşkeleriBucak Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik YüksekokuluBucak Hikmet Tolunay Meslek yüksek OkuluBucak Emin Gülmez Teknik Bilimler Yüksek OkuluBucak Sağlık YüksekokuluBucak İşletme FakültesiBucak Teknoloji FakültesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.