Bucak'ta vakfın ilk zeytin hasadı

Burdur'un Bucak ilçesinde kayalık ve makiden arındırılan Vakıf Zeytinliğinden ilk hasat yapıldı. İşte detaylar..

Burdur'un Bucak ilçesinde kayalık ve makiden arındırılan Vakıf Zeytinliğinden ilk hasat yapıldı.

Vakfın BEKAV'a ait Gizem Öğütlü zeytinliğinde vatandaşların kendi elleri ve emeği ile dikip imeceyle sulama, çapa, ilaç gibi bakımlarını yaptığı ürünler Öğün yemek firması emekçilerinin son dokunuşlarıyla kavanozlardaki yerlerini aldıklar.

İlk hasat ile depremzede vatandaşları unutmadıklarını belirten Osman Oktay, " Üç yıl önce kayalık ve makiden arındırıp elverişli hale getirdiğimiz mütevazi araziye dikilen fidanların ilk hasadını yaptık. Vakfımız BEKAV'a ait Gizem Öğütlü zeytinliğinde kendi ellerimiz ve emeğimizle dikip imeceyle sulama, çapa, ilaç gibi bakımlarını yaptığımız ürünler Öğün Yemek firmasındaki emekçilerin son dokunuşlarıyla kavanozlardaki yerlerini aldılar. Bu güzel yan yanalık ve hemşehri dayanışmasından elde ettiğimiz ilk ürünleri kaymakamlık sosyal yardım ve dayanışma vakfına; depremden etkilenerek şehrimizde geçici ikamette bulunan yurttaşlarımıza ulaştırılması için Belediye Başkanımız Emrullah Ünal'a teslim ettik.." ifadelerini kullandı.

Bucak depremzedeBurdur depremzedeOsman OktayTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.