BUCAK’TA YAĞMUR SUYU BİRİKİNTİSİ O CADDEDE ARTIK OLMAYACAK

BELEDİYE BAŞKANI EMRULLAH ÜNAL “KONAK MAHALLESİNDE 1100 METRE YAĞMUR SUYU DRENAJ HATTI YAPIYORUZ” Bucak Belediyesi Konak Mahallesinde yağmur suyu drenaj hattı çalışması yapıyor.

BELEDİYE BAŞKANI EMRULLAH ÜNAL “KONAK MAHALLESİNDE 1100 METRE YAĞMUR SUYU DRENAJ HATTI YAPIYORUZ”

Bucak Belediyesi Konak Mahallesinde yağmur suyu drenaj hattı çalışması yapıyor. Konak Mahallesi Hükümet Camii civarında oluşan yağmur suyu sorunları çözüme kavuşuyor.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal Konak Mahallesinde yürütülen yağmur suyu çalışmalarını inceleyerek açıklama yaptı. Başkan Ünal “İlçemiz Konak Mahallesinde Hükümet camii civarında oluşan yağmur suyu problemini çözüme kavuşturuyoruz. Orman İşletme müdürlüğü ve Kaymakamlık hizmet binası bölgesinden gelen yağmur suları, Hükümet Camii önünden geçen Yahya Kemal Caddesinde su birikintilerine neden oluyordu. Özellikle Hükümet Camiine gelen cami cemaatimizin bizlerden bu sorunun çözülmesi için talepleri vardı. Yahya Kemal Caddesinde, Turgut Reis Caddesinde, Genç Osman Caddesinde,2712 , 2716 ve 3725 sokaklarda toplam 1100 metre uzunluğunda 300’lük korge boru ile yağmur suyu drenaj hattı yapımını gerçekleştiriyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Yahya Kemal Caddesinde çalışmalarını sürdürüyor. Alt yapı çalışmalarımız tamamlandıktan sonra bu bölgenin yağmur sularını Aykıtça Deresine aktarmış olacağız.” dedi.

Konak Mahallesi Muhtarı Mustafa Erbil “ Konak Mahallesinin Yahya Kemal Caddesi, Turgut Reis Caddesinde yağmur suları nedeniyle sorun yaşıyorduk. Mahalle sakinlerimizden sorunun çözülmesi için şikayetler geliyordu. Sorunu çözüme kavuşturmak için çalışma yapan Belediye Başkanımız Emrullah Ünal ve Belediye ekiplerine teşekkür ediyorum.” dedi.

drenaj hattı çalışmasıEmrullah ÜnalBucak BelediyesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.