Bucak'ta yakalanarak tutuklandı

Burdur Bucak'ta gerçekleşen evden hırsızlık olaylarıyla ilgili yapılan operasyonda yakalanan şüpheli tutuklandı. Detaylar haberimizde.

Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından evden hırsızlık yaptığı tespit edilen bir kişiyi yakalamaya yönelik yapılan operasyonda yakalanan şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, Burdur Bucak ilçesinde meydana gelen 'Evden Hırsızlık Suçları' ile ilgili yapılan çalışmalarda; 24 Haziran günü 3 farklı evden ve 1 açıktan hırsızlık olayının şüphelisi olduğu tespit edilen A.B. isimli şahıs, yapılan çalışmalar ve fiziki takip sonucu yakalandı.

Şüphelinin kaba üst aramasında, ikametinde ve aracında yapılan aramalarda ikametlerden çalındığı tespit edilen 1 adet spiral makinesi, 1 adet matkap, 33 adet banyo bataryası, musluk ve bağlantı kabloları ile açıktan hırsızlık sonucu çalındığı tespit edilen 1 adet bisiklet muhafaza altına alınarak sahiplerine teslim edildi.

Şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Burdur olayBucak olayTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.